02 oktober 2013

Bitte Kai Rand shoppeaften i Aarhus


Så fik jeg endelig sat mig ned for at nedfælde et par ord om Bitte Kai Rand eventet i Aarhus. Jeg havde været ret spændt på det, ikke mindst fordi der er det her lækre grå to-delte sæt (tror jeg da nok det er!) i grå, hvor toppen har en lille peplumkant og nederdelen er også super fin (se billedet ovenfor). Mere om det nedenfor.

Men jeg ankom lidt før den annoncerede start og der var allerede troppet mange mennesker op! Jeg kunne ret hurtigt se at gennemsnitsalderen nok var lidt højere end min alder, men det havde jeg sådan set også forventet. Jeg stillede mig i kø for at blive "krydset af" (gigantisk flashback til folkeskolen) og da det blev min tur kunne de kære ekspedienter (som jeg jo mente de var) ikke lige findet navnet, på trods af det stod lige i midten. Det hele foregik dog med et smil og ulykken havde såmænd ikke været så stor, havde de ikke fundet mit navn, da der var flere der slet ikke var tilmeldt. Men altså, eftersom jeg var tilmeldt kunne jeg fortsætte til baglokalet hvor en lækker goodie-bag ventede på mig og denne blev også serveret med et smil. Mere om denne følger!

Midt i baglokalet var opsat et lækkert bord med forfriskninger, der bestod af champagne, hvidvin, Bitte Kai Rand flasker med vand, blå druer og huskekager (Alzeimer-awereness kagerne der til min store fortrydelse i år er erstattet af drømmekage-muffins). Det så fint ud og jeg havde til hensigt at fotografere det, men der var simpelthen så meget run på deromme! Der herskede en form for kaos hvor folk med krigerisk beslutsomhed kastede sig over tøjet der var hængt op i en hestesko af garderoberækker rundt i pågældende (dog noget lille) baglokale. Stemningen var god, men minder bestemt om udsalgsstemningen i Magasin efter jul, hvilket mildest talt kan være en smule stressende. I dette tilfælde måske forståeligt, eftersom alt der hang var kollektionsprøver og følgelig med 50% rabat.

Desværre var der ikke generel konsensus om at følge en fornuftig måde at gøre det på, hvor der er lidt bevægelse hele vejen rundt så alle kan kaste et blik på de forskellige styles. Næh nej, der var overvejende trafikpropper. Dels på grund af tøjet, dels på grund af bordet med forfriskninger. Der var ganske enkelt ikke plads til at mase sig videre, når der var en der stoppede og kiggede på tøj og en ved siden af der stoppede for at tage for sig (og jeg kan love for det ikke var alle der var generte i den henseende) af drikkevarer, frugt og kage. Problemet blev kun forstærket af at der ikke var et sted af hænge frakker og tasker og for mit vedkommende betød det næsten død ved overophedning, da jeg beholdt den store uldfrakke på og min taske var ikke specielt handy den lille smule plads taget i betragtning. Efter min mening førte pladsproblemet til en del frustration. Der røg nok også lidt ekstra hvidvin og især champagne hos enkelte "grundet varmen".

Det vigtigste var selvfølgelig at få set på tøjet, men alt var i str. M så da det ikke er min str. og da det simpelthen var for svært at være der, valgte jeg hurtigt at hælde et glas champagne ned og således fortrække til butikken. Der var en del fine ting, min yndlings som nævnt det grå sæt, som også en af de venlige ekspeditricer bar. Det var dog ikke at finde noget sted i butikken og selv om Bitte Kai Rand (som jeg havde forvekslet med en ekspedient, wooops så meget for research!!) og de andre ekspedienter virkede meget imødekommende og hjælpsomme, så spurgte jeg ikke, hvilket dels også var baseret på det nu opståede problem med prøveplads. Folk fik lov at bruge toilettet. Jeg så ikke noget blive ringet ind i kasseapparatet, men kan bedst forestille mig at der røg nogle kollektionsprøver.
Der var flere ting jeg kunne være interesseret i, men mange af de styles passer bedre til lidt ældre kunder efter min mening og prisen taget i betragtning fandt jeg ikke noget jeg bare MÅ have. Den røde nuance der gik igen i flere styles var dog super dyb og lækker. Min interesse for mærket blev peeket (jeg kendte ikke specielt meget til det i forvejen) og jeg følte mig meget velkommen, så alt i alt må det nok være et vellykket arrangement. Der er dog ikke tvivl om at for mig var aftenens hovedattraktion goodie-baggen (som dog gjorde det så meget sværere at bevæge sig rundt i baglokalet) som indeholdt et superlækkert 100% silke Bitte Kai Rand tørklæde, en nifty Bitte Kai Rand vandflaske og en luksuriøs Ole Lynggaard Copenhagen notesbog! Derudover august-udgaven af IN, som arrangementet jo var lavet i samarbejde med. Det havde jeg ikke læst, så det var også win!
På den mindre positive side var jeg lidt skuffet over at de andre kunder (med fare for at lyde aldersfascistisk og overdrevet venstreorienteret), især de ældre der så ud til at have en særdeles sund privatøkonomi, var så dårlige til at tage hensyn til andre. ALLE har ansvar for at alle får en god aften!

Nedenfor billeder af goodie-bag indhold og jeg beklager der ikke er flere fra arrangementet, samt at det der er desværre er i lidt skodkvalitet da det er taget med telefon og jeg var nær delirium grundet varmen! Åh og lidt "glad" for det hurtigt nedhældte champagne.
I morgen er der for resten Noa Noa arrangement, som jeg rigtigt godt gad, men jeg er glad for jeg ikke er tilmeldt da jeg bare ikke har tiden og energien pt. Hører gerne fra dem der tager med!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...