25 oktober 2013

Skål for Malene Birger!


Af flere grunde blev aftenen en lille smule antiklimaks, eller i hvert fald anderledes end jeg havde regnet med.
Okay så i går, den 24. oktober, var der jo shoppeaften hos By Malene Birger henholdsvis i Aarhus og København. Jeg havde faktisk ikke regnet med at skulle med, eftersom jeg overhovedet intet havde hørt før jeg fik en mail sidst på eftermiddagen den 22. Så jeg havde sådan set droppet at tage derhen med nogen og jeg var ikke rigtigt i humør til selv at tage af sted. Alligevel kunne jeg til sidst ikke lade være, jeg var alt for spændt på hvad Elle eventuelt ville have at sige.

Jeg ankom og var ikke den eneste der var der alene (og jeg synes faktisk det kan være både rart og nemt at tage af sted alene, men selvfølgelig også omvendt.. nok om det!). Vi blev lukket ind og krydset af, som man nu engang bliver. Der var desuden den dejlige krølle at der skulle foretages lodtrækning blandt de fremmødte om en rejsetaske fra sommerkollektionen 2014! Fristende.

Folk gik rundt og kiggede og lidt efter lidt blev der taget et glas champagne. Også af mig. Så blev der budt velkommen af (det her er så dårlig stil, men kan ikke engang finde ud af det ved research lige nu!!) en jeg ikke lige ved hvem er, fra Malene Birger teamet. Hun nævnte deres Temptation Christmas kollektion The Angel og annoncerede hvornår lodtrækningen om tasken ville finde sted. Champagne gør som bekendt noget ved folk og jeg kan da love for der blev kigget, rørt, revet ned fra hylder, taget på, holdt op foran sig, prøvet i prøverum, prøvet udenfor prøverum, spurgt om flere størrelse, hamstret og jublet over champagnen. Alt sammen sådan set normalt (for den slags arrangementer, udefra ligner folk jo en flok glubske vilddyr, men så længe vi er enige om at det er socialt acceptabelt, så er det vel det.... ikk'?).

Malene Birger-damen, der var et eller andet mere vigtigt end ekspedient, gik og hviskede lidt om hvor overraskende få mennesker der var mødt  op. Måske lidt upassende. Flere kom også dryssende senere, og den lille butik kunne ærligt talt ikke tage det, eftersom de havde fundet verdens største tøjstativ til Elles udvalgte styles. Jeg fandt ret hurtigt en yndlingsnederdel og jeg kunne ikke se flere i størrelsen, så jeg var lidt ked af at lade den hænge. Men jeg er ikke blevet shoppeaggressiv endnu. Og jeg havde ikke gjort mit research hjemmefra, hvilket jeg må erkende er en kæmpe fejl. Der var jo 20% rabat på alt for pokker da! Nåh, men jeg så en pige med en ok fin kjole i hånden. Jeg tror det var på det tidspunkt, da Elles moderedaktør introducerede os til sine udvalgte styles, og snakkede lidt om hvilke forskellige måder de kan styles. Nu er jeg jo ikke modeanarkist for ingenting, så jeg bed ikke helt på, men man kunne høre hun har gjort sig fornuftige tanker om det og jeg kan godt se at de sæt hun fortalte om ville være fede.

Lad os skrue frem til lodtrækningen, jeg stod lidt med kjolen og besluttede til sidst at dels var den stadig for dyr (den var lavet af 100% krudt som man siger = poly et eller andet) og jeg synes alligevel det var lidt for klassisk (som i kedelig) LBD. Besluttede derfor at nederdelen var det rigtige valg, indtil jeg - yikes - så at hende der også var der alene, havde fundet den. Og hevet den ned fa hylden. Og jeg så i slowmotion til imens en anden kunde spurgte om de havde flere af den i str. 34 eller 36. Nej. Min eneshopperfælle havde bemægtiget sig den sidste. Jeg var lidt i choktilstand (eller bare irriteret) resten af tiden og overvejede et par clipsøreringe, men igen må jeg sige at trods rabatten var prisen lidt høj for fattige jeg, når de nu var sorte og den stil som de var. Det er ligesom set før (men flotte, det var de!!). En anden sidste ting der kunne fange min interesse var en kjole udstyret med ekstra fancy tyverialarm og uden pris på. Det taler måske for sig selv. Så jeg indså at jeg ville komme tomhændet hjem.

...eller ville jeg?
For nu var det jo tid til lodtrækning. Og du tror det er løgn, for det gør jeg også, men mit navn blev råbt op! "Christine"...... *indsæt unødvendig kunstpause hvor opråberen kigger begejstret og spørgende ud på os*...... jeg skulle til at råbe ja, ja det er mig!! Det var lige nået at synke ind. Og så skete det. Selvfølgelig. 'Christine' blev efterfulgt af et - for mig - totalt ukendt efternavn. Seriøst????....!
Det er ikke fordi jeg overhovedet havde regnet med at vinde, men nu var det umulige jo alligevel sket. Troede jeg. Hvad pokker skulle den kunstpause til for? Og den forkert Christine jublede og takkede og alt der der, imens Elledamerne proklamerede at det er verdenspremiere, da det er den første kunde der får sommer 2014-tasken. Ja ja!! Vi har forstået det. Der var et par stykker der blev virkeligt fornærmede over ikke at vinde. Jeg var mest træt af den latterlige kunstpause. Men den anden Chrisine blev virkelig glad og fair skal være fair, hun smed da en hel del håndører ved disken!

Jeg gik tilbage til godtebordet, spiste en absolut himmelsk Summerbird flødebolle med jordbærstøv, hvid chokolade og marcipanbund. Virkelig lækkert! Så fik jeg mig en Malene Birger flaske med vand da der var blevet 100 grader varmt i lokalet. Jeg begyndte at trække mod døren. Folk var gået heftigt om bord i goodiebags'ene og jeg ville egentlig både gerne hjem og have en også. Jeg kastede mig dog ikke over dem og hev tingene op af de forskellige poser for at tjekke indholdet. Har folk helt seriøst ingen manerer?? Men jeg blev stukket en pose og kunne glad konstatere at mit 799 kr. By Malene Birger tørklæde var i sort/hvid, hvilket jeg synes er den pæneste af de tre varianter. Det er et enormt lækkert tørklæde, det må jeg sige. Og til 799 var det under ingen omstændigheder blevet mit hvis jeg selv skulle købe det. Så jeg var virkelig taknemmelig og overrasket over det, da jeg ikke engang havde regnet med at der ville være goodiebags og da slet ikke til ikke-shoppende kunder (jeg var dog SÅ tæt på flere gange). Måske får min mor det, da jeg rigtigt gerne vil give hende noget lækkert. Ikke som julegave, men som oktobergave :-)

Alt i alt så var der jo den fine bjørneansigtsstrik, isbjørnestrik, et par fine armbånd, glitterkjolen i henholdsvis kort og lang, nederdelen som jeg virkelig synes er ekstra spot-on og så clip-øreringene, som jeg synes rigtigt godt om og måske en dag går ind og køber. Men nu har jeg jo også researchet live!

Så mange tak til Elle og Malene Birger og de søde repræsentanter fra begge led. Selv om aftenen bød på lidt øv ting, så synes jeg at det i sidste ende var rigtigt godt og jeg kan mærke at jeg føler mig mere engageret i mærket. Nu ejer jeg så to By Malene Birger ting. Mine elskede anker-sandaler (modellen hedder Missia) fra sommer 2013 og det fine tørklæde Sandron.

Hvad er det iøvrigt for et fænomen; champagnefotografering. Bevares, glasset er da fint og det smager godt... men...? Der blev jublet meget og taget mange billeder af champagneglas i går, Instagram må flyde over. Jeg var for resten ret fin i tøjet. Men uden kamera bliver der nok ikke billed- og outfitblogget så meget foreløbig. Derfor er samtlige billeder her også i ret tvivlsom mobil-kvalitet. Og jeg der ellers har så mange fine ting jeg håber på at blogge om. Suk!

God weekend og nedenfor billeder af goodies!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...