16 december 2014

LUKSUS ER I DETALJERNE...

...og det ved Noa Noa godt. Indledningsvis vil jeg lige gøre opmærksom på at dette indlæg er et af e billed-tunge, samt at der vil komme rigtigt meget ros til særligt ét tøjmærke og sidst men ikke mindst; at jeg ikke bliver betalt for denne ros - selv om jeg nok burde blive det, for det er altså en af de helt gode roser. Nemlig til Noa Noa.
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg altid har kigget længselsfuldt efter Noa Noa Miniature Baby-tøjet. I 6½ var jeg dog mor til drenge og derfor syntes jeg ikke lige det var passende at købe noget af det (!!!). Dagen efter jeg fandt ud af at vores tredje barn var en pige, fandt jeg ud af at den lokale børnetøjsbutik desværre havde ophørsudsalg. Jeg var lidt sent på den, så der var mest str. 56 tilbage men heldigvis en del fra Noa Noa. Så noget af det første jeg købte til lillepigen var altså fra Noa Noa. Efterfølgende har jeg måttet ty til Noa Noas webshop, hvilket dog har vist sig at være en sad fornøjelse. Varerne ankommer pakket i den fineste sarte rosa papirspose, med Noa Noa's fine logo på klistermærke som lukning. Dete synes jeg personligt er sindssygt lækkert (ja jeg er lidt diva-agtig måske). Og må jeg lige tilføje at Noa Noa er et af de få firmaer der kan få Postdanmark til rent faktisk at levere fra dag til dag?!


Således kommer vi til selve produkterne. Nogle af produkterne er nemlig også pakket i de fineste lyserøde æsker, hvilket gør dem helt perfekte som gaver, hvilket jeg selv har benyttet mig af. Det er særligt bodyer der er pakket sådan, har jeg erfaret.Det er aldeles ikke spildt på mig at Noa Noa's ensfarvede bodyer har det fineste hulmønster og jeg elsker alle deres Doria-produkter. Eftersom jeg har en vinterbaby. er det særligt deres uld/bomuld jeg har haft kløere ude efter; bodyer, leggins og bluser. Ulden er ikke superwash (som jeg for nylig har ladet mig fortælle er lig med ødelagte evner hos ulden) og det er blødt og lækkert. Personligt kan jeg godt lide at der er bomuld inderst på babys krop. Detaljerne på produkterne, hvad enten det er fine prints eller hulmønster - jeg elsker teksturer på tøj og er vel ikke strikker for ingenting - eller knapper er altid fine. Perlemorsknapper bruges flittigt og jeg tror ikke det bliver mere yndigt og lækkert end dét. En bagdel kan dog være når baby kommer i pille-alderen, hvor det er vigtigt at være opmærksom på om hun kan nå og evt. hive knapperne af, det det jo er en kvælningsrisiko. Der er vi dog ikke kommet til endnu.En anden lækker detalje er farverne. Jeg elsker at der er så mange forskellige fine nuancer. Der er både støvede, lækre nuancer og sommerkollektionerne ser ud til at have et fint udvalg af stærke, glade farver. Jeg kan rigtigt godt lide de mere douche farver så længe lillemusen er så lille som hun er (8 uger i går), men er også rigtig glad for de koralfarvede pieces vi har til hende.


De lidt mere "strikse" af mine personlige krav til babytøj, opfylder Noa Noa også. Således er det stort set udelukkende 100% naturmaterialer. Endnu bedre er at der - ifølge deres egen hjemmeside - tages hensyn til dyrevelfærd! Som nævnt i andre indlæg - som her - og her - betyder det enormt meget for mig. Jeg kan derfor med glæde konstatere at Noa Noa ikke længere anvender angora i deres produkter, samt at de har taget nødvendige forholdsregler for at komme udenom brug af uld i fårebesætninger hvor der anvendes mulesing. Noa Noa benytter også økologisk bomuld, hvilket de ifølge eget udsagn arbejder for at gøre i højere grad. Det er min erfaring at de ofte har smukke cardigans i øko-bomuld. Noget der som forbruger er meget svært at undersøge er også hvilke kemikalier der bruges i produktion, samt hvilke risici dette medfører. Her må jeg tage dem på ordet når de skriver at de overholder EU-reglerne, hvilket der slet ikke er grund til at betvivle. Efter min personlige mening kan man og godt være mere striks end EU. Jeg kunne også efterlyse at deres tøj kan mærkes med økotex eller lignende.
Jeg synes herudover tøjet har en god pasform, også efter vask, hvilket bestemt ikke er en selvfølge, især ikke for bodyer. Noa Noa kæler også for detaljerne i deres accessories, som det ses på det smukke broderi på skoene på billedet herunder.

Tjek det lækre økologiske sengetøj fra Cam Cam!

I dag kom så disse lækre produkter i min postkasse (alle fra Noa Noa bortset fra den grå H&M-babykjole som er i økobomuld. Synes H&M har et stort udvalg af økobomulds-produkter efterhånden):
:Nu vil jeg snart forfatte en email hvor jeg spørger Noa Noa om de evt. har planer om at få mærket deres tøj, så vi kan være ekstra sikre på at det er uskadeligt :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...